Selecteer een pagina

Over ons

Wibotec wil met passie, toewijding en specialisatie als volwaardige partner optreden bij het produceren van precisieplaatwerk. Door de vele jaren ervaring en de opgedane specifieke kennis zijn wij in staat om een belangrijke bijdrage te leveren aan de constante hoge kwaliteit van de producten.

We hopen dit te bereiken door onze persoonlijke manier van werken, het geven van deskundig advies en het nastreven van een grote betrouwbaarheid bij het leveren van onze producten. Historie Wibotec is als eenmanszaak in 2002 opgericht in Haaksbergen. Het bedrijf is begonnen met het uitvoeren van kleinschalige opdrachten op het gebied van precisieplaatwerk. Enkele jaren later bleek dat de toenmalige ruimte te klein werd, waarna de verhuizing naar een groter bedrijfspand in gang werd gezet. Sinds maart 2015 is Wibotec gevestigd in een nieuw pand op het industrieterrein Stepelo te Haaksbergen.
Door de nodige investeringen, in het pand en het machinepark van het bedrijf, heeft Wibotec vandaag de dag alle belangrijke middelen in huis om de volledige verwerking van precisieplaatwerk uit te voeren. Het moderne pand, de nieuwe machines en de juiste gereedschappen zorgen ervoor dat het bedrijf ook de meest specialistische opdrachten aan kan nemen.