Selecteer een pagina

Diensten

Hieronder vindt u de verschillende diensten die we u aanbieden

OpdrachtgeversExpertisesMaterialenVerwerkingNabehandeling

Opdrachtgevers

Door de veelzijdige toepasbaarheid van precisieplaatwerk levert Wibotec producten aan diverse opdrachtgevers. Met verloop van tijd heeft het bedrijf vele betrouwbare samenwerkingen tot een succesvol eind gebracht.  Tegenwoordig werkt Wibotec op vaste basis voor opdrachtgevers in de medische industrie, van het Ministerie van Defensie en in verschillende technische industrieën.

Expertises

Gezien het specialistische karakter van het bedrijf beschikt Wibotec over diverse expertises voor het produceren van precisieplaatwerk. Hierbij kunt u denken aan lasersnijden, kanten, walsen, lassen, zagen, boren, tappen, puntlassen en stiftlassen.

Materialen

Met behulp van deze expertises is het bedrijf ook in staat om hele uiteenlopende materialen te verwerken. Hierdoor kunnen de producten volledig naar wens worden geproduceerd en kunt u voor al uw plaatwerk bij ons terecht. Enkele materialen waarmee Wibotec kan werken zijn RVS, aluminium, messing, koper, fosforbrons, MUMetaal en Molybdeen.

Verwerking

De verwerking van de bovenstaande technieken en materialen gebeurt doorgaans op twee verschillende manieren. Het materiaal kan in folie kwaliteit verwerkt worden in diktes van 0,05 tot en met 0,5 mm of in plaat kwaliteit in diktes van 0,5 tot en met 3mm.

Nabehandeling

Wanneer het juiste materiaal, in de juiste dikte en met de juiste techniek verwerkt is, volgt de nabehandeling. Wibotec is ook op dit gebied een echte specialist, waardoor uw product volledig geproduceerd kan worden. Het bedrijf verzorgt de volgende nabehandelingen: anodiseren, beitsen, passiveren, vertinnen, verzinken, vergulden, poedercoaten en cleanroom verpakken.